7 april Voorjaarsmarkt!

Voorjaarsmarkt en koopzondag in centrum Zevenaar 

 

Maak je klaar voor een dag vol plezier, lekker eten, muziek en winkelgenot in het hart van Zevenaar! Op zondag 7 april van 12.00-17.00 uur vindt de jaarlijkse Voorjaarsmarkt plaats. Een jaarlijks hoogtepunt in het centrum van de stad georganiseerd door de ondernemers in het centrum van Zevenaar.

 

De winkels zijn open en er staan meer dan 100 kramen met een zeer divers aanbod opgesteld in de straten van het centrum. Van ambachtelijke lekkernijen tot unieke handgemaakte producten, de kraampjes bieden een scala aan verrassingen en vondsten.

 

Het belooft een gezellige dag te worden voor jong en oud want er zijn diverse verenigingen aanwezig om zich te presenteren waardoor bezoekers de kans krijgen om meer te leren over de diverse sporten en activiteiten in Zevenaar. Sportservice Ataro zorgt voor aandacht voor valpreventie voor ouderen en voor kinderen is er een draaimolen, zijn er bungeetrampolines en kan er gratis geschminkt worden. 

 

En ben je moe van shoppen in de winkels, slenteren over de markt of meedoen met de sportverenigingen is het heerlijk uitrusten bij de horeca en het podium op het Raadhuisplein. De Zevenaar coverbands HighJinks, Looking for Nelson en Crash Out verzorgen een vol programma met heerlijke muziek!

 

Het voorjaar start dus aanstaande zondag 7 april in Zevenaar!

 

Programma Bands Raadhuisplein

13.00 uur HighJinks
14.20 uur Looking for Nelson
15.30 uur Crash Out

Scroll naar boven
Scroll naar top