Veel gestelde vragen

Om snel te helpen bij antwoord op vragen of voor meer uitleg, vind je hieronder heel makkelijk meer informatie op antwoorden bij meest gestelde vragen. 

Voor andere vragen, zijn wij  bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur. Telefonisch zijn wij te bereiken op 088 – 538 70 31. Of stuur ons een bericht per e-mail: zevenaar@groupcard.nl. 

Voor Consument

De Zin in Zevenaar-cadeaukaart heeft een persoonlijk kaartnummer en een barcode. De Zin in Zevenaar-cadeaukaart kan je meenemen naar de winkel of horecazaak of via je telefoon (als foto, opgeslagen in Stocard of wallet) laten zien en/of scannen. 

Geef bij het betalen aan dat je gebruik wilt maken van Zin in Zevenaar-cadeaukaart. En laat je barcode van Zin in Zevenaar-cadeaukaart dan zien en/of scannen om te verzilveren.De Zin in Zevenaar-cadeaukaart is na aankoop nog drie jaar geldig.

 

De Zin in Zevenaar-cadeaukaart heeft een uniek kaartnummer en barcode. Wij hebben deze gegevens nodig om een verloren kaart te kunnen blokkeren en/of vervangen. Helaas kunnen wij bij verlies, zonder dit nummer en/of code, niet helpen met een vervangbare Zin in Zevenaar-cadeaukaart. Ga dus zorgvuldig om met de Zin in Zevenaar-cadeaukaart en bewaar alle informatie van Zin in Zevenaar-cadeaukaart goed. 

 

Het is mogelijk om de geldigheid en het saldo van Zin in Zevenaar-cadeaukaart te controleren via de saldo checker op deze website.

Ja. Je hoeft de waarde van je Zin in Zevenaar-cadeaukaart niet in 1x op te maken. Je kunt elk willekeurig bedrag laten afrekenen zolang er nog voldoende tegoed op je Zin in Zevenaar-cadeaukaart staat.

 

Algemeen

Het overkoepelende en algemene doel is het centrum van Zevenaar leefbaar maken en ook houden. Met het kopen van de Zin in Zevenaar-cadeaukaart ondersteun je de lokale leefbaarheid in vele opzichten. Je steunt de lokale ondernemers, je geeft jezelf of een ander een cadeau en je steunt Meer Muziek in de Klas in Zevenaar. Want de Zin in Zevenaar-cadeaukaart is gekoppeld aan sparen voor een goed doel: Méér Muziek in de Klas Lokaal De Liemers

Wij lanceren wij dit lokale initiatief omdat er jaarlijks ruim 4 MLN EUR wegvloeit uit de regio Zevenaar naar online bestedingen en landelijke cadeaukaarten. Met de Zin in Zevenaar-cadeaukaart maken we het lokale besteden leuker en daarmee halen we een gedeelte van het wegvloeiende geld terug om te laten rondgaan tussen ondernemers, inwoners en maatschappelijke organisaties in de regio.

Voor iedereen in Zevenaar; inwoners en bezoekers. Voor de levendigheid en de leefbaarheid in Zevenaar. 

Door het kopen van de Zin in Zevenaar-cadeaukaart als cadeaukaart steun je direct de aangesloten lokale ondernemers. Jij krijgt een tegoed op jouw Zin in Zevenaar-cadeaukaart, waarmee je lekker kan gaan shoppen of eten en drinken én je spaart voor Méér Muziek in de Klas Lokaal De Liemers. 

 

Via Zin in Zevenaar-cadeaukaart wordt automatisch 2% van de gelden, die via cadeaukaart worden besteed bij de aangesloten lokale ondernemers, gespaard voor Méér Muziek in de Klas Lokaal De Liemers. 

 

Méér Muziek in de Klas heeft als doel basisschoolleerlingen structureel muzieklessen te laten volgen onder schooltijd. Muziek bevordert de sociaal-emotionele ontwikkeling en de ontwikkeling van het brein en is juist in de basisschoolleeftijd van groot belang. Met de aanvullende steun van de Zin in Zevenaar-cadeaukaart kan Kunstwerk! met haar enthousiaste scholenteam gaan zorgen dat op alle basisscholen in de Liemers méér muziek in de klassen komt.

Scroll naar boven
Scroll naar top