Zin in Zevenaar nieuw ontwerp

De voordelen met de
Zin in Zevenaar-cadeaukaart

De Zin in Zevenaar cadeaukaart is het leukste en meest lokale cadeau om te geven en te krijgen. Met deze cadeaukaart kan je lekker lokaal gaan winkelen, dineren en een terrasje pakken bij alle aangesloten Zevenaar ondernemers. Lokaal shoppen heeft ook echt zin in Zevenaar! Want wanneer je met de cadeaukaart betaalt bij de aangesloten ondernemers, sparen zij voor Méér muziek in de Klas Lokaal de Liemers.

Saldochecker

Bekijk de unieke code
op de achterkant van je pas

6064 3648 9210


Zinnige weetjes over de Zin in Zevenaar-cadeaukaart

Boek en Buro

Wij zijn een ruim gesorteerde boek- en kantoorboekhandel in het centrum van Zevenaar. Naast boeken en kantoorartikelen hebben wij ook een ruim assortiment wenskaarten, tijdschriften en cadeauartikelen.

Zin in Zevenaar nieuw ontwerp

Hedgies coffee

Je loopt naar binnen, de heerlijke geur van koffie, vers gebakken croissants en Australian pie’s komt je tegemoet. Je kijkt om je heen en je ziet foto’s van de Eiffeltoren in Parijs, de skyline van New York en het Opera House in Sydney.

Intersport Luising

Intersport Luising is al meer dan 70 jaar een begrip in het mooie Zevenaar. De slogan “Wij zijn er voor jou!” spreekt eigenlijk al boekdelen over hun lokale betrokkenheid. 

Lokaal shoppen geeft

Méér Muziek in de Klas

Kom jij met je Zin in Zevenaar-cadeaukaart winkelen of eten en drinken in Zevenaar, dan sparen
winkels en horecagelegenheden automatisch voor Méér Muziek in de Klas Lokaal  De Liemers.

Waarom Méér Muziek in de Klas?

Méér Muziek in de Klas heeft als doel basisschoolleerlingen structureel muzieklessen te laten volgen onder schooltijd. Muziek bevordert de sociaal-emotionele ontwikkeling en de ontwikkeling van het brein en is juist in de basisschoolleeftijd van groot belang. Met de aanvullende steun van de Zin in Zevenaar-cadeaukaart kan Kunstwerk! met haar enthousiaste scholenteam gaan zorgen dat op alle basisscholen in de Liemers méér muziek in de klassen komt.

Verrassen met een Zevenaars cadeautje

De Zin in Zevenaar-cadeaukaart, het leukste en meest lokale cadeau om te geven en te krijgen.

Scroll naar boven
Scroll naar top