Parkeren

Zevenaar ligt aan de A12. Vanuit Arnhem ben je al in 10 minuten in het centrum. Wanneer je Zevenaar binnenrijdt, volg je de borden met de parkeerroutes. Zo kun je snel de stad in. Er is altijd wel een parkeerplek! In en rond het hele centrum zijn er voldoende parkeerplaatsen. Liever overdekt parkeren? Dat kan ook in onze Masiusgarage, met maar liefst 340 parkeerplaatsen! Voor het parkeren betaal je slechts €0,90 per uur.

 

Blijf je langer in Zevenaar, dan is het slim om de auto aan de rand van het centrum te parkeren. Hier bedragen de parkeerkosten €1,50 voor een halve dag (vijf uur) of €3,- voor een hele dag.

In Zevenaar staan voldoende parkeerautomaten waar je vooraf een parkeerkaartje kunt kopen. Maar nog eenvoudiger is na afloop van het bezoek af te rekenen voor de tijd die je geparkeerd hebt. Zo betaal je nooit teveel! Naast de bekende parkeerapps heeft Zevenaar voor het achteraf parkeren ook de Stadspas Zevenaar. Hiermee parkeer je snel en voordelig. De Stadspas Zevenaar is online aan te vragen. Hoe, dat lees je op de website van de gemeente.

Ben je in het bezit van een gehandicaptenparkeerkaart dan parkeer je gratis op de gehandicaptenparkeerplaatsen in het centrum. Tot 13.00 uur mogen bezitters van een gehandicaptenparkeerplaats zelfs maximaal 30 minuten in het centrum parkeren (parkeerschijf verplicht).

Scroll naar boven
Scroll naar top