Voor elk type telefoon reparatie bent u bij Pauwtelecom aan het juiste adres. Wist u dat 37% van alles nieuwe toestellen binnen de eerste drie maanden schade oploopt? Gelukkig heeft Pauwtelecom voor vrijwel elke schade een oplossing.
De afgelopen 8 jaar hebben we reparaties van mobiele telefoons en tablets verricht, voor zowel particulieren als zakelijke klanten.
Onze reparatiemonteurs hebben een schat aan ervaring met het repareren van diverse apparaten, het diagnosticeren van fouten en het upgraden van de software. We zijn trots op onze efficiënte en professionele reparaties.
In onze winkels bieden we een uitstekende reparatieservice aan waar u deskundig advies krijgt over mobiele telefoons en tablets. Wij zijn gespecialiseerd in vrijwel alle gangbare telefoons en tablets.
We hebben uitgebreide informatie en geen enkele opdracht is te groot of te klein. Naast het aanbieden van zeer concurrerende prijzen, brengen we niets in rekening als we het probleem niet kunnen oplossen en onze apparaatdiagnostiek gratis is. Voor extra gemoedsrust worden alle apparaten die door ons worden gerepareerd, geleverd met een garantie van 3 maanden.

Openingstijden
Maandag 12.00 – 18.00
Dinsdag 09.00 – 18.00
Woensdag 09.00 – 18.00
Donderdag 09.00 – 18.00
Vrijdag 09.00 – 21.00
Zaterdag 09.00 – 18.00
Zondag Gesloten
Scroll naar boven
Scroll naar top