Aangenaam
Wij vinden dat de winkel aangenaam moet zijn. Het moet voelen als een warme jas. Wij doen heel veel om de sfeer in de winkel te verbeteren.
We vitaliseren de panden en proberen met o.a. bloemen, planten en een heerlijk kopje Peeze koffie of thee een huiselijke sfeer te zetten.Verrassend 
Mission wil verrassen, aangenaam verrassen. Als deelnemer van ons “My Mission”klantensysteem profiteert u van veel verrassend voordeel. Maar ook in de winkel willen we u telkens verrassen, met telkens nieuwe collecties en leuke aanbiedingen. We willen dat u bij ons met een goed gevoel de deur uit gaat.
Mission Foundation 
Afgelopen zomer is de Mission Foundation opgericht. Hoewel dit nog in de kinderschoenen staat, is het de bedoeling dat een behoorlijk deel van de winst middels deze foundation wordt besteed aan uiteenlopende doelen waarvan in ieder geval duidelijk is dat elke euro ook daadwerkelijk op de juiste plek belandt. De focus zal liggen op doelen die met duurzaamheid te maken hebben, maar ook maatschappelijke doelen worden zeker niet uitgesloten.

Openingstijden
Maandag 13.00 – 17.30
Dinsdag 09.30 – 17.30
Woensdag 09.30 – 17.30
Donderdag 09.30 -17.30
Vrijdag 09.30 – 21.00
Zaterdag 09.30 – 17.00
Zondag Gesloten
Scroll naar boven
Scroll naar top