In 1969 werd Livera opgericht en tot op de dag van vandaag zijn we een begrip in Nederland. Livera is er voor vrouwen van alle leeftijden, met verschillende maten en wensen.
Livera wil graag voor vrouwen zorgen. Zorgen dat vrouwen zich op hun gemak voelen in de winkels. Wij vinden het ook belangrijk dat vrouwen goed voor zichzelf zorgen.
Dat betekent een goede balans tussen werk en privé, maar ook een gezonde levensstijl, waaronder gezonde voeding, bewegen en luisteren naar je lichaam.
Persoonlijke aandacht staat bij ons hoog in het vaandel. Door onze jarenlange expertise kennen we onze klanten door en door en kunnen we heel goed adviseren over de juiste maat en pasvorm. En waar je ook naar op zoek bent een mooie lingerieset, een bikini of fijne pyjama, je vindt het bij Livera. Bij Livera bieden we verschillende eigen merken waaronder Passionata, Chantelle en Femilet en daarnaast ook diverse bekende merken. Zorgen voor vrouwen, zorgen dat jij je thuis voelt in onze winkels, dat is wat wij belangrijk vinden. En dat vrouwen zichzelf mogen zijn, blij zijn met zichzelf, hun ware schoonheid onthullen. Dat is waar Livera voor staat. Schoonheid verschijnt in vele vormen. Schoonheid is wie we zijn, Van buiten en van binnen.

Openingstijden
Maandag 13.00 – 17.30
Dinsdag 09.30 – 17.30
Woensdag 09.30 – 17.30
Donderdag 09.30 – 17.30
Vrijdag 09.30 – 17.30
Zaterdag 09.30 – 17.00
Zondag Gesloten
Scroll naar boven
Scroll naar top