Ditters Franssen Makelaars met vestigingen in Didam en Zevenaar is een no-nonsense makelaardij met een lange historie in de Liemers.
Sinds 1971 zijn wij actief in de bestaande woningmakelaardij, de bedrijfsmakelaardij en de nieuwbouwmakelaardij. …
Wij zijn aangesloten bij de NVM, de Nederlandse Vereniging van Makelaars. Bram Eijmans Kappers Welkom bij Bram Eijmans kappers: kappers voor de man en vrouw van nu! Sinds 2004 is onze haarstudio gevestigd aan de Kampsingel 5 in Zevenaar (tegenover Albert Heijn)
Hier maken we, in een ongedwongen en gezellige sfeer, mooie kapsels en mooie kleuren voor de man en de vrouw van nu. Kom een kijkje nemen u bent van harte welkom! .
S-Fin & Myburgh Persoonlijk, laagdrempelig en onafhankelijk. Van verzekeringen, hypotheken, beleggingen, bankzaken, financieringen tot belastingaangifte voor zowel zakelijk als privé. Wij zijn S-Fin & Myburgh RegioBank.
Wij zijn hét assurantiekantoor van de regio. Wij kunnen je helpen met je hypotheek, verzekeringen en bancaire zaken. Als onafhankelijk adviseur zoeken wij uit wat voor jouw een geschikte hypotheekvorm is, of welke verzekeringen passen bij jouw situatie.
Onze aanpak Onze stijl is te omschrijven als: persoonlijk, betrouwbaar en onafhankelijk. We proberen altijd zo dicht mogelijk bij je als klant te staan.
Zowel met een advies als de uitvoering. Je wordt begeleid tijdens een hypotheekaanvraag, een schademelding of het financieel wijs maken van kinderen. Daarnaast proberen wij het je zo eenvoudig mogelijk te maken. Je bent daarom niet alleen welkom bij ons op kantoor, maar indien gewenst komen we ook bij je thuis.
Op tijden dat het jouw uitkomt, dus ook ’s avonds.

Scroll naar boven
Scroll naar top