Glazen Huis Zevenaar

Zondag 17 december start de jaarlijkse Serious Requestactie van 3FM met dit jaar als goede doel de Stichting ALS Nederland. Het officiële glazen huis staat in Nijmegen, maar ook wij hebben een glazen huis in Zevenaar! En ook wij gaan in Zevenaar zoveel mogelijk geld inzamelen voor stichting ALS. Tijdens de Wintermarkt op zondag 17 december staat het Kleintje Glazen Huis op ons eigen Raadhuisplein. En om hier een groot succes van te maken hebben we jouw hulp nodig!

Wintermarkt en glazen huis

Tijdens de wintermarkt staan tientallen kramen opgesteld met een winters- en kerstaanbod. Verder is er een draaimolen, een belevingslab van de politie en zijn er tal van eet- en drinkgelegenheden. Blikvanger op het Raadhuisplein is een echt glazen huis met groot podium. BlueRadio draait hier van 10.00 uur tot 22.00 uur tegen betaling verzoekplaatjes en er komen DJ’s en artiesten optreden. Zin in Zevenaar en BlueRadio brengen aan het einde van de dag het ingezamelde geld naar Nijmegen.

Aanmelden

Heb je een leuke actie meldt deze dan aan op info@zininzevenaar.nl, dan besteden wij op onze social mediakanalen aandacht aan de actie in aanloop naar 17 december.

Hoe kun jij mee doen?

Tijdens Serious Request worden er donaties gedaan, komen er mensen in actie en is het mogelijk om voor een bepaald bedrag een plaatje aan te vragen. Bedenk een leuke actie, zamel geld in met je buurt, club, vereniging of school en kom 17 december naar het Raadhuisplein! Live op de Wintermarkt en op BlueRadio maak jij bekend wat jullie donatie is. Wil je alleen doneren, dat kan natuurlijk ook. Scan de QR-code hiernaast of klik op de doneer button.

Programma

Op en naast het podium naast het Glazen Huis

Wij gaan de strijd aan tegen ALS, strijd jij mee?

Scroll naar boven
Scroll naar top