#zininzevenaar

Lokaal Shoppen
heeft Zin in Zevenaar

Voor iedereen is er
Zin in Zevenaar

We hebben een nieuw slogan in Zevenaar. De Stad in! wordt Zin in Zevenaar. Maak hier een eerste kennismaking met de vernieuwde uitstraling van Zevenaar. Het heeft zin om Zevenaar te ontdekken.

Wij geven je alle tips en informatie om op de hoogte te blijven van cultuur, eten en drinken, winkels, acties, activiteiten en evenementen in Zevenaar.

En we hebben nog meer nieuws: De Zin in Zevenaar-cadeaukaart, een cadeaukaart waarmee je spaart voor Méér Muziek in de Klas Lokaal De Liemers.

Erevoorzitter Koningin Máxima neemt de eerste Zin in Zevenaar-cadeaukaart in ontvangst waarmee je spaart voor Méér muziek in de Klas Lokaal De Liemers

Lokaal shoppen heeft Zin in Zevenaar

Zin in Zevenaar kun je ook cadeau geven! Lokaal shoppen in Zevenaar heeft Zin, want met de Zin in Zevenaar-cadeaukaart geef je ook Méér Muziek in de Klas Lokaal De Liemers.

Zin in Zevenaar-cadeaukaart

De nieuwe Zin in Zevenaar-cadeaukaart is een ‘echt’ pasje dat heel eenvoudig en elektronisch kan worden verwerkt. Deze Zin in Zevenaar-cadeaukaart is de vervanger van de papieren De Stad in!-cadeaubon. Met het gebruik van de Zin in Zevenaar-cadeaukaart wordt een structurele financiële bijdrage geleverd aan Méér Muziek in de Klas Lokaal de Liemers. 

Lokaal shoppen geeft
Méér Muziek in de Klas

Kom jij met je Zin in Zevenaar-cadeaukaart shoppen of eten en drinken in Zevenaar, dan sparen
winkels en horecagelegenheden automatisch voor een goed doel:

Méér Muziek in de Klas Lokaal De Liemers.

Méér Muziek in de Klas Lokaal de Liemers

Door een unieke samenwerking van Ondernemend Zevenaar komt er Méér Muziek in de Klas op de basisscholen in de Liemers. Want met de nieuwe Zin in Zevenaar-cadeaukaart wordt een structurele financiële bijdrage geleverd aan Méér Muziek in de Klas Lokaal De Liemers

Waarom Méér Muziek in de Klas?

Woensdag 27 juni werden in het kader van Méér Muziek in de Klas Lokaal in Zevenaar én Ittervoort samenwerkingsconvenanten muziekonderwijs ondertekend.

In juni 2018 is in Zevenaar Koningin Máxima op bezoek geweest in Het Musiater voor de ondertekening van het eerste muziekakkoord van Gelderland, namelijk ‘Méér Muziek in de Klas Lokaal De Liemers’.

Méér Muziek in de Klas heeft als doel basisschoolleerlingen structureel muzieklessen te laten volgen onder schooltijd. Muziek bevordert de sociaal-emotionele ontwikkeling en de ontwikkeling van het brein en is juist in de basisschoolleeftijd van groot belang. Met de aanvullende steun van de Zin in Zevenaar-cadeaukaart kan Kunstwerk! met haar enthousiaste scholenteam gaan zorgen dat op alle basisscholen in de Liemers méér muziek in de klassen komt.

NIEUWS

Kom jij met je Zin in Zevenaar-cadeaukaart shoppen en eten en drinken in Zevenaar, dan sparen
winkels en horecagelegenheden automatisch voor een goed doel:

Meer Méér Muziek in de Klas Lokaal De Liemers

Koningin Máxima krijgt eerste Liemerse ‘spaarpas’ voor meer muziek in de klas

Erevoorzitter Koningin Máxima neemt de eerste loyaliteitspas Méér Muziek in de Klas in ontvangst.

Zin in Zevenaar Logo Transparant

De Zin in Zevenaar-cadeaukaart en sparen voor Méér Muziek in de Klas Lokaal De Liemers is tot stand gekomen door de samenwerking van de volgende partners:

Zin in Zevenaar team

Contact

Voor vragen en voor meer informatie over lokale cadeaukaarten, loyaliteit passen, Méér Muziek in de Klas en/of Zin in Zevenaar-cadeaukaart kun je contact met ons opnemen door het invullen van onderstaand contact formulier. 

Van maandag tot en met vrijdag zijn wij tijdens kantooruren ook telefonisch bereikbaar.

GROUPCARD BV

088-538 70 88

John Keunen

Scroll naar top

Informatie over Méér Muziek in de Klas in mijn regio

Oók lokaal bedrijfsleven koppelen aan Méér Muziek in de Klas of ander maatschappelijk doel?

Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. Van maandag tot en met vrijdag zijn wij tijdens kantooruren ook telefonisch bereikbaar. GROUPCARD BV. John Keunen; 088-538 70 88