Met lokale dagverse streek producten maken we een wekelijks
wisselend menu voor u. #culinaireverrassing
.
Bij DoyDoy bereiden we Mediterrane recepten zoveel mogelijk met lokale producten, zoals de heerlijke verse mozzarella van lokale boerderij Arns. Wij genieten van de natuur en zijn daar dan ook zuinig op.
Door klein in te kopen beperken wij verspilling tot een minimum en dragen zo ons steentje bij.
Het op kleine schaal inkopen is ook de basis van ons unieke concept. Alles wordt dagvers bereid, en wekelijks vullen wij ons á la carte menu aan met specials, bereidt met bijzondere seizoens- en streekproducten. Onze verrassingsmenu’s bieden de ultieme proeverij van onze heerlijke mezze’s, een variatie aan vlees, vis en vegetarische hoofdgerechten en een combinatie van zoete lekkernijen als Grand Dessert. Uiteraard houden wij bij deze menu’s rekening met uw voorkeuren. Vraag ons personeel vooral naar wat de chef vandaag voor u heeft ‘bekokstoofd’..
Ook met allergieën (lactose, gluten e.a) kunt u bij ons terecht en heeft u toch altijd ruime keuze. Als u dit een dag van tevoren aan ons doorgeeft kan de chef daar rekening mee houden.

Openingstijden
Maandag Gesloten
Dinsdag 17.00 – 21.00
Woensdag 17.00 – 21.00
Donderdag 17.00 – 21.00
Vrijdag 17.00 – 21.30
Zaterdag 17.00 – 21.30
Zondag 17.00 – 21.00
Scroll naar top